Társasházak

Megrendelői tervek alapján több lakásos társasházak teljes körű generálkivitelezése.

Az elmúlt évek alatt megépített társasházi projektjeink során összegyűjtött tapasztalatainknak és a jól kiépített szakemberhálózatunknak köszönhetően bennünk szakértő partnerre talál, legyen szó kisebb ikerházról vagy nagyobb, többlakásos társasház építőipari kivitelezéséről.


Összeszokott csapatunk, jól szervezett munkafolyamataink garantálják, a gyors és minőségi munkavégzést, így velünk a kivitelezés egy gyorsan megtérülő befektetés. A meglévő műszaki tervdokumentációk alapján az építkezési munkafolyamatok teljes körű szervezésével, térbeli és időbeli koordinálásával együtt végezzük a ránk bízott épületek szakszerű kivitelezését!

Társasházak
Referenciánk

Családi házak

Családi házak generálkivitelezése az átadott tervdokumentációk alapján.

Családi házak
Referenciánk

Hiszünk a tervezés szabadságában, abban, hogy minden család egyedi igényekkel rendelkezik, ezért más-más épületmegoldásokra van szükség. Emiatt nincsenek típusházaink, profi csapatunk bármilyen elképzelést, építészeti tervet megvalósít!


A meglévő tervdokumentációk alapján az építési munkafolyamatok teljes körű szervezése mellett végezzük az épület szakszerű kivitelezését.

Levesszük az építkezéssel járó aggodalmakat a válláról és így több ideje maradhat az igazán fontos dolgokra!


Több éves szakmai múlttal a hátunk mögött nemcsak az építőipari munkafolyamatokban, hanem az azzal járó adminisztratív feladatokban is kiismerjük magunkat, kérje segítségünket, legyen szó hitel, vagy akár a CSOK támogatás igénybevételéről!


Korszerű alapanyagokkal, energiatakarékos megoldásokkal, jól kiépített, megbízható szakemberhálózattal dolgozunk, hogy otthona évtizedek múlva is nyugodt környezetet biztosítson családjának!

Ipari épületek

Üzemcsarnokok, műhelyek, raktárépületek, bemutatótermek, iroda és mezőgazdasági épületek kivitelezése ügyfeleink egyedi igényei alapján.

Telephellyel, raktárral, tárolóépülettel bővülő vállalkozások számára építjük az igény szerint hűthető, fűthető könnyűszerkezetes acélcsarnokokat, mint gyorsan, praktikusan kivitelezhető épületmegoldást.


Az acélszerkezetű csarnokok bármilyen vállalkozás számára személyre szabottan alakíthatóak, legyen szükség akár egy komplexebb üzemi épületre, irodaházra, műhelyre, vagy akár egy egyszerűbb raktártárra, mezőgazdasági tárolóra.


A könnyűszerkezetes csarnokokkal kellemes, tágas, praktikus munkakörnyezet alakítható ki, előtetővel, széles kapuval, bármilyen hőszigeteléssel, híddaruval, szintosztó födémmel rugalmasan alkalmazkodnak a kis-, és középvállalkozások széleskörű tevékenységeihez, méret igényeihez.

Ipari épületek
Referenciánk