Rólunk

BGB Építő Kft.

Siófoki székhelyű cégünk 2010. óta foglalkozik lakó- és ipari épületek generálkivitelezéssel. Megrendelőink által biztosított tervdokumentációk alapján az építkezési munkafolyamatok koordinálásával, szervezésével együtt valósítjuk meg a családi házak, társasházak, ipari és mezőgazdasági épületek szakszerű kivitelezését!


Ahhoz, hogy egy épület úgy valósuljon meg, mint amelyet a leendő tulajdonosa megálmodott, és évtizedeken keresztül nyugodt környezetet biztosítson használói számára elengedhetetlen a korszerű építőanyagok és az alkalmazandó technika megfelelő körültekintéssel történő kiválasztása. Mára egy olyan szakemberhálózatot sikerült kiépítenünk, akik magas szakmai felkészültségük mellett szintén ezen elvek szerint végzik nap mint nap munkájukat. Maximálisan törekszünk megbízható, korrekt partnerként együttműködni megrendelőinkkel, és hiszünk abban, hogy az általunk vallott elvek, tapasztalataink, lelkesedésünk visszatükröződnek munkáink minőségében.


Cégünk a megrendelői igények mellett saját beruházásként is foglalkozik építőipari kivitelezéssel. Főként a nyugat-magyarországi térségben találkozhat általunk épített társasházakkal, melyek lakásait eladásra kínáljuk. A jelenlegi kínálatunkat itt megtekintheti.
Ha eladó lakásainkról további részleteket szeretne megtudni, vagy ha építkezés, felújítás előtt szeretne bővebben, testre szabottan tájékozódni vegye fel velünk a kapcsolatot!
Amennyiben már konkrét tervekkel rendelkezik, és szívesen tervezne tovább tételes költségvetéssel, örömmel állunk rendelkezésére, kérjen tőlünk ajánlatot!

Munkatársaink

BGB Építő Kft.

Borza Ferenc

Tulajdonos

+36 30 839 9277

Böőr László

Tulajdonos

+36 30 640 2473

Pályázat

A kedvezményezett neve: BGB Építő Kft.

A projekt címe: Gyakornoki Program a BGB Építő Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 4 748 750 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A projekt tartalmának bemutatása: 1 fő gyakornok 9 hónapos foglalkoztatásának megvalósulása és a gyakornok műszaki előkészítési munkavégzéséhez kapcsolódó informatikai eszközök beszerzése.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.03.20.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-01720